HTML

Friss topikok

  • freddyD: A gondolataid nem helytelenek, de kiegészíteném pár dologgal: 1. Azzal, hogy nem itt készülnek a ... (2011.06.21. 12:47) A kalózkodás ára
  • babyy_love: Egyetértek Veled...néhány embert bárhogyan is próbálunk elfelejteni, nem sikerülhet. "Sokszor go... (2011.05.17. 11:25) Facebook dili

Linkblog

A tetovált lány dilemma

2011.06.05. 00:11 :: Proopheet

Aki nem ismerné, 2009-ben elkészült a Millenim trilógia első film adaptációja, nevezetesen A tetovált lány, és azóta folyamatosan jöttek ki a trilógia többi részei is. Könyvek közül igaz csak az elsőt olvastam de mind a könyv és a film is a film is igen jól sikerültek, nagyon szórakoztatóak, olykor már morbid fordulatokkal, de tényleg egészen nézhető, sőt, jó filmek na és persze a könyv is.

Na igen, itt akár vége is lehetne a történetnek, 3 könyvből 3 film, teljesen korekt, csak ajánlani tudom mindenkinek tényleg!

AZONBAN...

Az éjszaka közepén felmentem IMDB-re és ez az előzetes fogadott a címoldalon:

Mi a fene folyik itt? Az amcsik máris remake-elik a filmeket? Hogyan fordulhatott ez elő? Ennyire rosszul nem sikerültek, sőt! Hogyan lehetséges, hogy pár évvel a megjelenés után már el is adták a jogokat és újraforgatják a filmet? Nem értitek? Én se. De mindenesetre ezt eléggé rossz néven veszem, ez kb. olyan mintha megjelenne az utolsó Potter film idén nyáron és jövőre már előlről kezdenék csinálni a filmeket új színészekkel stb.

Szóval egész egyszerűen nem fér a fejembe mik zajlottak le itt? Aki nem ismerné az eredeti svéd mozi, svéd színészekkel, nem valami ismertek számomra de semmi panaszom nem volt a színészi játékukra és a filmekre se!!! Erre most kaptunk egy ilyet...

Bár Daniel Craig egy nagyon jó színész, de nem is ellene van kifogásom hanem úgy az alapötlet ellen. Mi értelme ennek? Vagy ha már ennyire szarnak gondolták az eredetit, miért pont rá 2 évre kell megcsinálni... vagyis 3? Nem nagyon látok bele a filmesek világába szóval nem tudom tényleg mi vezérelte őket és, hogy hogyan landolhattak náluk a könyv jogai ilyen gyorsan (gondolom pénz), gyanítom a svéd filmesek is nagyon örülnek, helyükben én is fel lennék háborodva.

Ja szóval remake-ek mennek ezerrel, maguktól normális ötlete, mondjuk egy 23. Bond filmet kitalálni ha már Craig-ről van szó, (tudom, hogy nem sok köze van ehhez) az luxus.

De nem szabad előre ítélni, nem azt mondom, hogy szar lesz, sőt valószínűleg jó lesz, több mint jó, erre kettő darab garanci a már említett Craig testvér és a rendező, David Fincher... ez a név már önmagában is legenda szóval kíváncsian várom, de még egyszer mondom, szükség volt erre, ilyen rövid időn belül meg pláne? Majd karácsonykor kiderül...

Aki esetleg nem látta volna az eredeti filmeket annak:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://proopheet.blog.hu/api/trackback/id/tr12957982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása