HTML

Friss topikok

  • freddyD: A gondolataid nem helytelenek, de kiegészíteném pár dologgal: 1. Azzal, hogy nem itt készülnek a ... (2011.06.21. 12:47) A kalózkodás ára
  • babyy_love: Egyetértek Veled...néhány embert bárhogyan is próbálunk elfelejteni, nem sikerülhet. "Sokszor go... (2011.05.17. 11:25) Facebook dili

Linkblog

Kung-Fu Panda 2 - Premier Kritika

2011.06.03. 15:22 :: Proopheet

 

http://cinestar.hu/cikk/kung-fu-panda-2-premier-kritika

Íme a Kung Fu Panda 2. Premier kritikája, amit itthon tekintettem meg a városi moziban, akiknek egyébként minden elismerés kijár. Mivel a 18.30-asra tudtam már csak jegyet váltani ezért valami rejtélyes oknál fogva mindenki úgy döntött, hogy azt az időpontot kihagyja és így már úgy nézett ki, hogy csak ma jutok be rá viszont a mozi vezetősége úgy ítélte meg, hogy levetítik Nekem egyes egyedül a filmet, köszönöm szépen nekik. VIP mozi ide vagy oda, egyedül tényleg celeb feeling filmet nézni, pláne mikor jössz ki egyedül a Másnaposok 2. előtt a vetítőteremből és 8000 ember néz rád, hogy ehhe.

Ezen felül még az is hozzájön, hogy mivel az elején szépen kértem Másnaposok 2. posztert, adtak is ráadásul a mozigépész körbevitt a vetítőteremben és megmutatta, hogy mint mennek a moziba a filmek (Harcosok Klubja RuleZ) szóval tényleg minden elismerésem a tarjáni Apolló Moziért. Köszönöm!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://proopheet.blog.hu/api/trackback/id/tr322954382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása