HTML

Friss topikok

  • freddyD: A gondolataid nem helytelenek, de kiegészíteném pár dologgal: 1. Azzal, hogy nem itt készülnek a ... (2011.06.21. 12:47) A kalózkodás ára
  • babyy_love: Egyetértek Veled...néhány embert bárhogyan is próbálunk elfelejteni, nem sikerülhet. "Sokszor go... (2011.05.17. 11:25) Facebook dili

Linkblog

Miért szaggat a GTA???

2011.08.13. 12:24 :: Proopheet

 Még a maradék szünidő alatt, úgy gondoltam, hogy a GTA 4-et vagy a San Andreas-t végigtolnám még egyszer azonban olyan hibákba ütköztem amik már idegesítőek.

Kezdeném ott, hogy laptopon játszanám őket...

Intel Core i3-370M proci
ATI Mobility Radeon HD 5470, 512 MB VRAM
4 GB DDR3 Memória

Szóval, laptopról van szzó és egyszerűen nem tudom miért, mind két játéknál ugyan az a hiba áll fent, nevezetesen, grafikától függetlenül, lehet alacsony vagy magas, szaggat. Vagyis a szaggat nem is jó szó rá mert a régi gépemen is szaggatott a GTA 4. de ott egy folyamatos lassúság jellemezte ami néha elmúlt és még egész játszható volt. itt viszont pár másodpercenként belassul és megy tovább. Vagyis jobban mondva, csak én lassulok be, a környezet tovább mozog ami mondanom sem kell milyen szórakoztató. De még a GTA 4.-nél mondhatni, hogy j játék stb. Na de a San Andreas-nál ugyan ez?:O Hogyan?! Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mi lehet a baj? A régi gépen ment maximumon, mindenféle szaggatás nlkül, holott a fele nem volt meg ennek a confignak. Egyszerűen nem hiszem el, hogy több mint egy hete ezzel szenvedek. Nagyon szeretem, egyik kedvencem a San Andreas szóval legalább azt jó lenne orvosolni valamilyen formában.

Ha valaki tudna valamilyen megoldást problémáimra azt szívesen fogadom e-mail-ben:) Előre is köszönöm.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://proopheet.blog.hu/api/trackback/id/tr363150659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása