HTML

Friss topikok

  • freddyD: A gondolataid nem helytelenek, de kiegészíteném pár dologgal: 1. Azzal, hogy nem itt készülnek a ... (2011.06.21. 12:47) A kalózkodás ára
  • babyy_love: Egyetértek Veled...néhány embert bárhogyan is próbálunk elfelejteni, nem sikerülhet. "Sokszor go... (2011.05.17. 11:25) Facebook dili

Linkblog

MSN Messenger...

2011.05.01. 02:18 :: Proopheet

Azt hiszem, a Microsoft szégyenfoltja!!! Komolyan mondom valami eszméletlen idegesítő! Történet:

Egyik legjobb barátom most kapott laptopot, és nem tetszett neki rajta a Win7 ezért visszaraktam rá az XP-t. Egyéb frissítések után, böngésző telepítés stb. vírusírtó jött volna az MSN... ez volt olyan fél11 fele.

Első próbálkozásra visszadobott, valami konfigurációs hibával. Rendben távolítsuk el... áh nyilvánvaló, hogy nincs benne a programok telepítése és törlése menüpontban, miért lenne? Jegyzem meg ez mind a kompatibilis Essentionallal volt kizárólag XP-re!!! Ezután akármit csináltunk egyszerűen lehetetlen volt a Messengert eltávolítani, a javítás nem hozott semmi eredményt, később pedig el is tűnt a Messenger ikonja. Javítás, eltávolítás... a Messenger van is a gépen meg nincs is. Sehol sem találni egy kurva bármit, hogy elinduljon de letörölni sem lehet, holott fent sincs.

A Registry-s próbálkozások már pedig csak hab a tortán. Kedves Microsoft! Miért kell programozói tudás ahhoz, hogy azt a **** MSN-t letöröljük? Miért kell külön programokat leszedni, vagy újrarakni az egész gépet? MIÉRT????!!!!!

Na mindegy, ember elején még elhiszi, hogy Ő a hülye, de mikor már 600 fórum végigolvasása után rájön, hogy bizony a hiba másoknál is eléggé gyakori... ott elgondolkozik. Valószínűleg format: C lesz a dologból de komolyan már, olyan idegesítő ez. Mire jó? Ráadásul, pont egy olyan szerintem alap dolgot mint az MSN... jópofa, hogy fölajánlja, hogy csak a Messengert telepítse vagy Mail-t is, Writer-t is és olvastam több helyen, hogy valakinek azok nélkül el sem indította. Menjenek az.... na oda!!!

Képes vagyok felhúzni Magam ezen 1 nappal érettségi előtt, hajnali fél 3kor.... Most tuti ezzel fogok álmodni...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://proopheet.blog.hu/api/trackback/id/tr802868279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása